Program


MÜHA Klub – Ripoff Raskolnikov

MÜHA Klub – Ripoff Raskolnikov

Kapunyitás: 19:30
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 23. csütörtök, 20:00

Ripoff Raskolnikov 18 éves korában nekivágott a világnak, utcazenészként járta az európai országokat. Kezdetekben az európai népzenék foglalkoztatták, majd fokozatosan egyre nagyobb szerepet kapott az amerikai folklorban gyökerező dalszerzői attitüd, ami Bob Dylan, Tom Waits vagy akár a Rolling Stones zenéjét is meghatározza. Ikonikus színpadi megjelenését 1987 novemberében láthatta először a magyar közönség. Azóta számtalan koncertet adott nálunk, sőt immáron Magyarország az egyik otthona. Legutóbb 2019-ban jelentkezett albummal, ami az Small World címet viseli. Dalai az emberi érzelmek teljes spektrumát lefedik, mint a szerelem, az utazások, a mindennapok gondjai, szenvedély, veszteség, szépre való törekvés és az életéhség.

Ripoff Raskolnikov 2021-ben új dupla koncertlemezzel jelentkezik.

A Ripoff Raskolnikov Band az americana stílus legszínvonalasabb képviselői közé tartozik. (Americana gyüjtőnéven szerepel a blues, folk, singer - songwriter műfajok elemeit egyéni módon vegyítő zenei irányzat – kb. Bob Dylan, Tom Waits, Steve Earle stb)

Raskolnikov lassan 20 éve él Magyarországon, sok honfitársunk is megirigyelhetné választékos szókincsét. Zenekara a legkiválóbb session zenészekből áll.

Anyanyelvi szinten beszéli az angolt, és sokak szerint a fent emlegetett urakhoz mérhető színvonalú dalszerző. Lemezei az utóbbi időkben egyre jobb kritikákat kapnak külföldön is.

A koncert az NKA és a Hangfoglaló támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!