Program


Musicalmesék
8

Musicalmesék

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 26. vasárnap, 11:00

Musicalmesék

Tíz éve már, hogy műsorra tűztük zenés színházi varázslatunkat, amely négytől kilencvenkilenc éves korig mindenkit elbűvöl.
A Musicalmesékben színházunk művészei kicsik és nagyok legkedvesebb musicaljeiből és rajzfilmjeiből, többek között az Óz, a nagy varázsló, az Oroszlánkirály, A muzsika hangja, a Mary Poppins, A kis hableány, a Herkules, a Madagaszkár, a Vuk és a Hugó, a víziló című produkciókból adnak elő részleteket. A műsor különleges látványvilága a felnőtteknek is legalább olyan izgalmas, hiszen minden mozog a színpadon és környékén, a zenekari ároktól a süllyesztőig, a vasfüggönytől a díszletig. A népszerű előadás a 2019/20-as évadban felújítva, új köntösben tért vissza a Budapesti Operettszínház színpadára.

 

Ajánlatunk


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián zenés játéka Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán, a Pannon Várszínház előadásában.

Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház látványos előadása kiváló művészek szavain, énekén, színpadi produkcióján keresztül mutatja be a történelmi pillanatot, „a szerelem szentjének” sorsát és korát, amely ma is szívhez szóló tanulságokkal szolgál.

Ajánló


Színházat kínálunk. De tánccal kiegészülő zenés színházi játékunkban egy szokványos színházi előadásnál jóval nagyobb hangsúlyt kap a zene.

A szenvedélyes hangú, expresszív és szuggesztív hangú tenor, a Royal Opera House, Teatro Regio di Torino és a Gran Teatre…

Zerkovitz Béla, a pesti kuplé édesapja: benne ismert magára, általa ébredt öntudatra Budapest népe. Dalaiban lelt formát por, bűz, német…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!