Program


Művészettörténeti Szalon - Láng Kovács Éva előadása: Ferenczy Károly életműve

Művészettörténeti Szalon - Láng Kovács Éva előadása: Ferenczy Károly életműve

Láng-Kovács Éva művészettörténész, a Festők a szabadban című nagy sikerű regény szerzője, Ferenczy életművének bemutatása mellett, érdekességekről is mesél a hallgatóknak a Művészettörténeti Szalon szeptemberi előadásán.

Aktuális előadások



Művészettörténeti Szalon
Láng Kovács Éva előadása: Ferenczy Károly életműve

Ferenczy Károly egyike a leghíresebb magyar festőművészeknek. Nevét általában Szentendréhez kötik, ám az elmélyültebb művészetkedvelők ismerik a mester nagybányai és müncheni munkásságát is. De vajon hányan hallottak Ferenczy feleségéhez és gyermekeihez fűződő kapcsolatáról, vagy arról mely sportokat űzte legszívesebben a művész, vagy, hogy szerte Európában milyen utazásokat tett? Láng-Kovács Éva művészettörténész, a Festők a szabadban című nagy sikerű regény szerzője, Ferenczy életművének bemutatása mellett, többek között ezekről az érdekességekről is mesél a hallgatóknak a Művészettörténeti Szalon szeptemberi előadásán.

Ajánló


Az Országos Egyéni Slam Poetry Bajnokságot 2023-ban, üstökösként feltűnve, Friss Benjámin nyerte meg a Trafóban. Nagy sikerrel képviselte országunkat a…

Kollár-Klemencz László és Háy János közös barangolása

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!