Program


Nádasdy Balettgála

Nádasdy Balettgála

A Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti Iskola balett tanszakának előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 9. kedd, 18:00

Balettgála - Múltunkban a jövő, 25 év tánc

A cím szimbolikus, hiszen idén 25 éve vagyok a táncművészet, táncpedagógia világában. A gyerekkori álomból valóság lett. Ennyi idő alatt természetesen kialakult egy jelképes híd az emlékek, a múlt és a jövő között. Idén is változatos műsorral készül a balett tanszak, az új koreográfiák mellett a tavaly megszeretett táncokból is válogattunk és újra gondoltuk, valamint meglepetéssel és egy különleges fináléval is készülünk.

Hiszem, hogy a jelen a miénk, amiben megéljük ezeket a pillanatokat, a jövőt pedig mi magunk formálhatjuk azzal, amit itt és most a jelenben teszünk.

Célom és hitvallásom, hogy a továbbiakban is tiszta szívvel tudjam átadni sok-sok gyermeknek ennek a csodálatos műfajnak, a TÁNCNAK a szeretetét.

Baranyainé Paksa Eszter - balettmester és a koreográfiák készítője
A tanszak zongora kísérője - Madácsi Miroszlava

Fotó: Zács Ágoston

Ajánlatunk


Fordulatokban bővelkedik ez a bűbájos, külföldön is nagy sikerrel játszott vígjáték, amelynek írója Molnár Ferenc, a Pál utcai fiúk méltán világhíres szerzője, a rendezője pedig a számtalan díjjal elismert Mohácsi János.

Varázsnagymama csoda egy részben Az Átrium zenés gyerekelőadása az egész családnak Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar rengeteg ismert és vadonatúj zenéjével.

A Recirquel legújabb, IMA című immerzív produkciója visszatér a Müpa mellett felállított sátorba. A tavaly a Bartók Tavasz keretében bemutatott és telt házzal futott előadás során a nézők a produkció részévé válva léphetnek ki a földi lét valóságából.

Ajánló


Szimfonikus ABBA a Győri Filharmonikus Zenekarral

Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és fantasztikus zenészekből álló csapata minden generációt be tud indítani. Az igényes funkytól a stadionrepesztő…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!