Program


Női vonalak - Minden, amit nem tudtál Liptai Claudiáról

Női vonalak - Minden, amit nem tudtál Liptai Claudiáról

Sztorik, pletykák, nem mindennapi mindennapok, és természetesen Claudia, mint nő.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 8. szerda, 18:00

Női vonalak
Minden, amit nem tudtál Liptai Claudiáról

A sziporkázó humorú, elbűvölő színésznő-műsorvezetőnőt nem szükséges bemutatni a magyar közönségnek, ám magánélete és karrierje olyan kulisszatitkokat rejt, amelyekbe ezúttal személyesen avatja be a szekszárdi közönséget!

Sztorik, pletykák, nem mindennapi mindennapok, és természetesen Claudia, mint nő.

Milyen anya, hogyan érvényesült nőként egy férfiakkal teli szakmában? Megannyi izgalmas kérdés, amelyről az ismert médiaszemélyiség lerántja a leplet nőnapi estünkön!

Liptai Claudiával beszélget: Csötönyi László

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Indulna. Ha nem találkozna Kovács Verával, a bank aznap felvett alkalmazottjával.

Egy határ menti magyar faluba megérkezik a budapesti rendező, hogy színpadra állítsa az Eprésző kislány című népballada adaptációját. A faluban hagyománya van a hagyományőrző előadásoknak, amiket évről évre egy lelkes amatőr társulat mutat be a kultúrházban... Varsányi Anna Az eprésző kislány című színdarabját, amely 1991-ben játszódik egy magyar kisközségben, ahol az éves falunapi előadásra készülődik a helyi színjátszókör, Alföldi Róbert rendezésében láthatja a közönség.

Ajánló


Pán Péter egy elvarázsolt egzotikus helyen lakik, Sohaországban. A titok, hogy ott soha nem lesz felnőtt. Péter tud repülni és…

Több mint húsz évvel ezelőtt Cseh Tamás Katonadalok című lemezével állított felejthetetlen emléket valamikori dédapáinknak, azoknak a magyar katonáknak, akik…

A világ legnépszerűbb táncshow-ja, a Michael Flatley által létrehozott Lord of the Dance 25 éves jubileumát ünnepli!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!