Program


OKOS BULI Kutya jó zenés műsor

OKOS BULI Kutya jó zenés műsor

"Kutya jó" zenés műsor a Madách Stúdióban gyerekeknek, szülőknek, kutyabarátoknak, és mindenkinek, aki tudja, hogy a kutya a legjobb barát!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 13. szombat, 10:30

Az OKOS BULI alatt a legvidámabb és legokosabb kutyabarát dalokra tombolhatnak a gyerekek. Az interaktív koncerten megtanulhatják, hogyan kell gondoskodni a kutyákról, mire lehet szükségük a kutyaboltból, miként lehet biztonságosan viselkedni velük és mellettük, és azt is, hogy miért jó elpakolni otthon a játékokat.

A dalok nem csak a buksikra, hanem az érzelmekre is hatnak, ezzel segítve a gyerekeket, hogy érzékenyebbek és empatikusabbak legyenek az állatok és egymás iránt.

A PROGRAMOT 3-7 ÉVES KOR KÖZÖTTI GYEREKEKNEK AJÁNLJUK.

Közreműködik: Czakó Ádám, Magyar Attila, Zámbó Brigitta

Ajánlatunk


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Wolfgang Amadeus Mozart / Gian Carlo Menotti BASTIEN ÉS BASTIENNE / A TELEFON Egyfelvonásos operák magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

A finom erotikával fűszerezett keserédes történet a századforduló Kolozsvárjának egyik jelentős intézményébe, a Gerendás házként elhíresült bordélyba kalauzolja a nézőt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!