Program


Örökké a Tiéd, Mária - Callas és Onassis. Két élet, egy levélben - Lakásszínház

Örökké a Tiéd, Mária - Callas és Onassis. Két élet, egy levélben - Lakásszínház

Kinyílik a függöny és elindul a......a szerepjáték? a kőkemény üzlet? az őrjítő szerelem? az opera, ami maga a való élet? Ezúttal a 20. század egyik legtehetségesebb operaénekesnője Maria Callas és Aristotle Onassis üzletember hajókabinjába válthatnak jegyet a nézők.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 10. szerda, 19:00

A Magyar Művészeti Akadémia művészeti ösztöndíjprogramja által kel életre az operairodalom és az üzleti élet leghíresebb alakja, ezúttal "levélszínház" formájában.

Két szenvedélyes ember, két különös életút, amely megmutatja milyen álarcokat húzhat magára, az, aki a színpadra lép és az, aki az üzleti életben kell helyt álljon. Kiderül az is, hogy az álarcok törékeny, hús-vér embereket takarnak, akik sokféle elvárásnak akarnak megfelelni, sokféle harcot kell vívjanak, Egyikük azért küzd, mert elvesztette a családját, a másik azért, mert szakmailag jobbá akar válni.

Tömény parfümillat lengi be a vitorlás kabinját, gyöngysorok csörögnek az éjjeliszekrény dobozában, belső párbeszédek keverednek a tenger morajlásával, miközben szenvedélyes operaáriák gyújtják meg a szivar lángját az üzletkötések fölött.

Szereposztás:

Maria Callas: Bátor Anna Daniela

Aristotle Onassis: Ungvári Álmos

Készült az MMA-MMKI Ösztöndíjprogram támogatásával

A lakásszínházi előadás előtt bejárjuk a palota falképekkel díszített szalonjait, hogy megismerjük a különlegesen izgalmas épület történetét.

Találkozó helyszíne: 1014 Budapest, Dísz tér 15.

Időpontja: 17:45

A tárlatvezetés kezdete: 18:00

A tárlatvezetés vége: 18:30

Séta és előadás ára: 6500 Ft

Csak a színházi előadás: 5000 Ft.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!