Program


PénteK13 – Anya–lánya koncert műfaji határok nélkül

PénteK13 – Anya–lánya koncert műfaji határok nélkül

HORGAS ESZTER fuvolaművész és lánya, SOMOGYI LILI MÁRIA énekművész estje
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 13. péntek, 19:00

A különleges anya–lánya koncertesten izgalmas együttállásban találkozik az argentin tangó a magyar népzenével, vagy Bach muzsikája a jazz dallamvilágával. Horgas Eszter fuvolaművész lányával, Somogyi Lili Mária énekművésszel és zenésztársaival, Löwenberg Dániel zongoraművésszel, az osztrák Mozarteum tanárával és Neumann Balázs jazz-zongoraművésszel, zeneszerzővel mutat be bravúros és meglepetésekkel teli koncertet az AJAMK közönségének. Az est folyamán hallhatjuk Gershwin Kék rapszódiáját és Gounod csodálatos Ékszeráriáját is a Faustból, de felcsendülnek az argentin Astor Piazzolla, valamint Bartók és Kodály dalai is. Somogyi Lili Mária tavaly szerezte meg diplomáját a Liszt Ferenc Zeneakadémia növendékeként, mestere Marton Éva Kossuth-díjas opera-énekesnőművésznő, színpadi
mesterség tanára Szinetár Miklós Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas rendező voltak.
A pályája elején járó énekművész máris számos sikert tudhat maga mögött, a diplomakoncertet egy főszerep követte: Valencienne szerepét játszhatta Lehár Víg özvegyében, Szinetár Miklós rendezésében.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Wolfgang Amadeus Mozart DON GIOVANNI Opera két felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Idén ötödik alkalommal várjuk közönségünket hagyományos, nagyszabású szimfonikus koncertshow-nkon.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!