Program


Qubit Live #6 - A KÖZOKTATÁS VÁLSÁGA

Qubit Live #6 - A KÖZOKTATÁS VÁLSÁGA

A MAGYAR KÖZOKTATÁS PROBLÉMÁI ÉS LEHETŐSÉGEI

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 4. kedd, 18:00

Októberben újra lesz tudományos estünk, most a magyar közoktatás problémáival és lehetőségeivel készülünk: öt okos kutatóval, négy előadással, vitával és kerekasztallal, zárásként pedig improvizatív zenével és bárral. Mindez izgalmas helyszínen, a margitszigeti Kristályban vár majd Rátok október 4-én, kedden 18:00-tól. Gyertek, jó lesz!

 

 

 

ELŐADÁSOK:

 

Horn Dániel közgazdász, a Közgazdaságtudományi Intézet igazgatója, a Corvinus Egyetem oktatója. Kutatási területei: nem kognitív képességek és iskolai eredmények, oktatásgazdaságtan.

 

Lannert Judit közgazdász, szociológus, a T-TUDOK Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ Zrt. alapítója, senior kutatója. Kutatási területei: tanulói továbbhaladás, az iskola és a munka közötti átmenet, pályaválasztási aspirációk.

 

Kertesi Gábor közgazdász, a Közgazdaságtudományi Intézet tudományos tanácsadója. Kutatási területei: munkaerőpiac, oktatásgazdaságtan, társadalmi egyenlőtlenségek.

 

Váradi Balázs közgazdász. a Budapest Szakpolitikai Elemző Intézet vezető kutatója, az ELTE oktatója. Kutatási területei: közösségi döntések, az oktatás közpolitikája, intézményi közgazdaságtan.

 

KEREKASZTAL:

 

vezeti: Kende Ágnes szociológus, a CEU kutatója, a Qubit állandó szerzője. Kutatási területei: iskolai szegregáció, roma integráció, oktatásfejlesztés, társadalmi egyenlőtlenségek.

 

BÁR:

 

zenél: Matisz Flóra Lili és társai

 

 

 

A program 18:00 és 22:00 között kerül megrendezésre.

Ajánlatunk


A Danubia évadának egyik fénypontja a hagyományosan a karácsony körüli napokban megrendezett Klasszikus karácsony koncert. Ideális lelki táplálék és magas szintű szórakozás karácsony előtt két nappal.

 A korábbi nagy sikerre való tekintettel a Mamma Mia! ismét az ország legnagyobb sportcsarnokaiban!

Wayne Eagling / Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij: A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban Az előadás megtekintése 6 éven aluliak számára nem ajánlott.

Ajánló


Igazából karácsony – december 28-án az MVM Dome-ban!

A német romantikus opera megteremtőjének tündérnyitánya Anglia számára, a norvég nemzet ünnepelt szerzőjének egyedülálló zongoraversenye és az alkotói válsággal küzdő…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!