Program


Reconnection - Daniël Verstappen koncert

Reconnection - Daniël Verstappen koncert

A nemzetközi hírű belga zongoraművész és zeneszerző a magyar-belga diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulója alkalmából látogat Budapestre. Daniel Verstappen a Reconnection című európai turnéjának hazai állomásán nyújt feledhetetlen zenei élményt, amelyet látványos 3D és fényshowelemek tesznek teljessé a Várkert Bazár színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 10. szombat, 20:00

Reconnection - Daniël Verstappen koncert
Esőhelyszín: Rendezvényterem

Daniel Verstappen a klasszikus zongorista hagyományokon átlépve alkotta meg egyedi zenei stílusát, amelyben a zongorát elektronikával, énekhanggal és zenei kísérettel ötvözi. Világszerte olyan népszerű művészekkel lép fel, mint Andrea Bocelli, Anastacia, John Miles, Gloria Estefan, Zuchero, a Simple Minds, Chaka Khan vagy Joe Jackson. Koncertje egyúttal a kultúrákat összekötő hidat is jelképezi, hiszen a belga zongoraművész mellett ezúttal két hazai kiválóságunk, Pejtsik Panna énekesnő és a VoiceStation énekegyüttes is fellép.

Pejtsik Panna a huszonéves zenészgeneráció egyik legsokoldalúbb személyisége: a legnagyobb hollywoodi filmes produkciók felvételeihez biztosít kórust, énekelt a Wembley Arénában és Magyarország legnagyobb koncerttermeiben is a legkülönfélébb műfajokban. Pannát 2021-ben ismerte meg a szélesebb közönség énekes-dalszerzőként, amikor A DAL műsorában bemutatkozott "Fehér Elefánt" című dalával, mely üdeségével és könnyedségével ezrek szívébe lopta be magát.

A VoiceStation projektkórus Pejtsik Panna művészeti vezetésével alakult 2014-ben. A rugalmas formáció minden műfajban otthonosan mozog: számos hazai és nemzetközi film és videojáték zenéjének stúdiófelvételein énekeltek (pl. Marvel - Loki, Elden Ring, Call of Duty, The Elder Scrolls), olyan művészekkel dolgoztak együtt, mint José Cura, Andrea Bocelli, Lisa Gerrard, Karl Jenkins vagy Leona Lewis. Rendszeres közreműködői a hazai könnyűzenei koncerteknek, videoklipeknek és televíziós műsoroknak és állandó kórusaként a HAVASI Symphonic Shownak.

Közreműködik:
Daniel Verstappen
Pejtsik Panna
Voice Station kórus

Ajánlatunk


zenés party két részben

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!