Program


RÓMEÓ... 20! - SZÜLETÉSNAPI EMLÉKKONCERT

RÓMEÓ... 20! - SZÜLETÉSNAPI EMLÉKKONCERT

A legszebb karácsonyi ajándék - musicalrajongóknak

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 23. kedd, 19:00

Rómeó - 20!

„A Rómeó diadalútja…” – Születésnapi emlékkoncert

dalok, interjúk, történetek, videók

Sztárvendégek:

Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Csengeri Ottília, Csuha Lajos, Sz. Nagy Ildikó Szerényi László, Vágó Zsuzsi, Jenes Kitti, Kardffy Aisha, Braga Nikita. Kerényi Miklós Máté, Cseh Dávid Péter, Szemenyei János, Kádár Szabolcs János, Vágó Bernadett.

És az alkotók:
Duda Éva, Makláry László, Somogyi Szilárd, Galambos Attila, Kerényi Miklós Gábor,

Rendező: Somogyi Szilárd

Jelmezárverés, tombola, lemez és könyvárusítás

Az emlékkoncert igazi örömünnepnek készül, hiszen 700 előadás és összességében 700 000 néző,
rengeteg eladott DVD és CD kíséri a 20 évvel ezelőtti bemutatót! A mai szereplők között már feltűnnek olyanok, akik akkor születtek, amikor a premier zajlott, és sokan vannak, akik azt mondják, ennek az előadásnak a hatására választották a musicalszínészi pályát.

Az ünnepi est szereplői között lesznek, akik az első bemutató hősei voltak, lesznek, akik később lettek
részesei az előadásnak, és találkozhatunk fiatalokkal, akik most veszik át a staféta botot.

A jól ismert dalok mellett olyan számok is felhangzanak, amelyek arról az útról vallanak, ami a „Rómeó és Júlia” musical sikeréhez vezetett.

A videófalon azonban szinte mindenki megjelenik, számtalan interjú, és sztori elevenedik meg, és a színpadon is mesélnek majd emlékeikről a szereplők.

Az eset külön érdekessé teszi, hogy az úgynevezett „kreatív team” tagjai közül a koreográfus, a karmester, a rendező, és a fordítók is színpadra lépnek, egy-egy történet kedvéért…

A „Rómeó… diadalútja” a XXI. század kiemelkedő zenés színházi sikerévé vált. Élvezzük együtt találkozást, a produkció múltját, jelenét, és remélhetőleg jövőjét felvillantó, látványos, érzelmektől sem mentes koncerten.

Ajánlatunk


Különleges koncertre készül Bocskor Bíborka zenekara: a Magashegyi Underground ritkán szokott akusztikus koncerteket adni – az elmúlt évtizedek „csendesülős” hulláma őket valamiért elkerülte. a Városmajori Szabadtéri Színpad ez irányú felkérésének végül a korábbi közös szép emlékek után – kétszer adtak itt szimfonikus koncertet, 2016-ban és 2019-ben – nem tudtak ellenállni.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel zenekarával!

Ajánló


2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky”…

Színházat kínálunk. De tánccal kiegészülő zenés színházi játékunkban egy szokványos színházi előadásnál jóval nagyobb hangsúlyt kap a zene.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!