Program


Speedzone Autósmozi - Mad Max (1979)

Speedzone Autósmozi - Mad Max (1979)

Újra Speedzone autósmozi a Ring autósmoziban!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 2. péntek, 20:30

Ezen a nyáron ötödik alkalommal találkozhatunk a Speedzone autósmoziban!

Az augusztusi mozi szintén rekord közeli látogatószámmal ment le nektek köszönhetően! Őszintén szólva nem gondoltuk, hogy a szabadságos szezon kellős közepén ilyen sokan eljöttök!  Köszönjük, hogy ilyenek vagytok, és velünk vagytok!

A szeptemberi mozi a múlt század hetvenes éveinek végén 1979-ben készült klasszikus akciófilm a Mad Max ami disztópikus és western elemeket is felvonultat az akkor közelinek gondolt jövőből. Főszereplőként a még ismeretlen Mel Gibson-t választották és a szerény költségvetés ellenére maguk a készítők is meglepődtek, hogy a film világsikert ért el, és négy részes sorozattá nőtte ki magát.

A film egy olyan korszakban játszódik amikor a törvény erejét szépen lassan felváltja az anarchia és a brutalítás. A városok működnek még, de a vidék útjain motoros bandák tombolnak, és vesznek el életet, üzemanyagot és járművet akárkitől aki az útjukba kerül. Ebben a közegben változik a torvény erejében bízó fiatal és motivált rendőr Max Rockatansky a bosszúszomjas Mad Max-é, miután egy motoros banda tagjai felgyújtják kollégáját és barátját, illetve megölik a családját és a kutyáját is. Véres bosszút forral, és szisztematikusan megöl mindenkit akinek köze volt a családja megöléséhez, majd egy lopott rendőrautóval törvényenkívüliként éli az országúti igazságosztók korántsem boldog életét.

Akkoriban minden autóörült gyermek és felnőtt a Pursuit Special elnevezésű V8-as Ford Falcon XB-ről álmodozott, a motorháztetőn kibúvó kompresszorral, a sidepipe-okkal és hátra a tető élére szerelt szárnnyal. Vagány volt az a kocsi és a váltókaron lévő piros húzókapcsoló, ami reteszelte az elektromágneses kuplungot, és forgatni kezdte a kompresszort a legmenőbb dolog volt amiről csak álmodozni tudtunk akkoriban.

Ha kíváncsiak vagytok erre az autóra, és a hetvenes évek végének ausztrál járgányaira, akkor ott a helyetek újra velünk szeptember 2-án pénteken este, és ugyan úgy mint a korábbi vetítések előtt, most is beszélgethetünk egy jót közösen a büfénél és megnézhetjük a parkolóban álló gépeket is.

A maximális látogatószám 400 fő (figyelem, nem autó, hanem személy), és csak elővételben a www.jegy.hu-n megváltott jeggyel lehet belépni a mozi területére!

Kapunyitás 17.30-tól, filmvetítés kezdete 20:30, addig bandázás, kötetlen beszélgetés és chill a büfénél.

A film 16 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyéb információk:

A helyszínen nincs lehetőség jegy megváltására!
Egy jeggyel egy fő és egy jármű léphet be az autósmozi területére!

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!