Program


SPIRIT ESTEK - vendég: Szarka Tamás (Ghymes)

SPIRIT ESTEK - vendég: Szarka Tamás (Ghymes)

A kíváncsi ember, Gazsó L. Ferenc és kíváncsi közönsége havonta vendégül lát a Spirit Színházban egy jelentős művészt, aki sikereivel, sorsával, személyisége hitelével mintát ad mindannyiunk számára. Szarka Tamás, Kossuth-díjas zenész, zeneszerző, költő, a legendás Ghymes együttes alapítója az első vendég.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 10. szombat, 19:00

Spirit Estek – A kíváncsi ember sorozata
Házigazda: Gazsó L. Ferenc

A vendég: Szarka Tamás (Ghymes)
Az évad egyik meglepetése, hogy indulnak a Spirit Estek. A kíváncsi ember, Gazsó L. Ferenc és kíváncsi közönsége havonta vendégül lát a Spirit Színházban egy jelentős művészt, aki sikereivel, sorsával, személyisége hitelével mintát ad mindannyiunk számára. Szarka Tamás, Kossuth-díjas zenész, zeneszerző, költő, a legendás Ghymes együttes alapítója az első vendég, október 10-én 19 órakor a Spirit színpadán, akivel Gazsó L. Ferenc beszélget. Nem hiányzik majd a zene sem, ismert és új dalok csendülnek fel a művész jellegzetes hangján. Az est egyben Szarka Tamás hangoskönyvének bemutatója, Pápai Erika előadásában halljuk a prózai műveket.

Közreműködik: Pápai Erika


A változás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!