Program


Sweet 90s – underground farsang extrákkal

Sweet 90s – underground farsang extrákkal

Jelmezes időutazó mulatság színházzal, koncerttel, underground táncházzal, tombolával, büfével, ahová szívesen várunk mindenkit: a nyugdíjas punkoktól a fehérgalléros ex-hippiken át, a tisztviselővé lett rockerekig, illetve a színes, szabad és izgalmas kilencvenes évek hangulatát átélni kívánó fiatalokig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 17. péntek, 21:00

Sweet 90-s – underground farsang extrákkal
korhatár 18+

Töltsünk el együtt egy éjszakát a 90-es évek időalagútjaiban, idézzük meg öltözködésünkkel jószellemeinket Vivienne Westwood divattervezőt, a punk édesanyját és a rocklegendát, az underground apa képét, David Bowie-t! Emlékezzünk egykori önmagunkra, egymásra, találkozzunk, beszélgessünk, táncoljunk és lazuljunk szórakozzunk együtt másokon!

A műsor a következő:

21.30 S.O.S. Show

Sickratman (Belga, Korai Öröm, TÁP Színház) és Kiss Tamás Laci (Kontroll Csoport, Fekete Lyuk, a Déjá vu Revue, Nap-Nap fesztivál, Vákuum TV etc) műsora. Esztrád lelkisegély, beszélgetés, kvízjátékok, jelenetek egy letűnt és egy eljövendő kultúrából.

22.30 Trabiček extra – koncert

A budapesti és vidéki underground zenei emlékkönyvből Darvas Kristóf válogat és Roszik Hella, valamint Simányi Zsuzsa társaságában adja elő.  A nemzetközi alternatív zenei hagyományok őrzéséről Dj Popdavec (Tilos Rádió) gondoskodik hajnalig.

23.30 Tombola és jelmezverseny eredményhirdetés

Nem kell megijedni, senkinek nem kell vonulnia, hiszen az egész bál egy felvonulás. Az öltözékeket egész este monitorozza a beépített zsűrink Makány Márta divattervező vezetésével. A legjobb Westwood és Bowie tribute öltözeteket értékes ajándékokkal jutalmazzuk.

A tombolahúzás után, nagyjából éjféltől Popdavec (Tilos Rádió) parti és underground-táncház hajnalig a kilencvenes évek nemzetközi alter-zenéivel.

Belépés (minimum jelzés szerű, maximum mámorítóan tökéletes) jelmezben! Tombolavásárlási lehetőség a pénztárban a sorsolás kezdetéig. Büfékocsma a Pinceklubban egész idő alatt.

A kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával lehet megvásárolni.

Ajánlatunk


A kultikus regény szereplői a Víg színpadán kelnek életre. Gatsby, a titokzatos múltú aranyifjú fényűző világot teremt maga körül, hogy visszaszerezze élete nagy szerelmét, Daisy-t. Ide invitáljuk nézőinket, ebbe a luxussal, féktelenséggel, és kétségbeeséssel teli világba, amit egyetlen, vég nélküli kérdés hajt: hol vagy?

Legyél ott te is 2023. április 30-án a Papp László Budapest Sportarénába, ahol ott lesz a P.Mobil zenekar, s ünnepeljük meg együtt 50 éves fennállásukat. Az este számos meglepetést tartogat, különleges vendégük pedig a Piramis együttes lesz.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Ajánló


Adott egy nő. Adott egy férfi. Van gyerek - szám szerint hét. Adott egy hotelszoba. Adott a házasság köteléke is.…

A biztonságos utazást magasan kvalifikált földi személyzet segíti, többek között Naftalin Ernő, Hőzőngné Váltig Arabella és kebelbarátnője, valamint Margit és…

Két gyakorló, humanista beállítottságú apa megmutatja a legjellemzőbb iskolai élethelyzeteket, amelyekbe egy szülő kerülhet. A több mint tíz szerepet alakító…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!