Program


Szilveszteri visszaszámlálás - vidám családi óév búcsúztató az Otthon Segítünk Alapítvánnyal
8

Szilveszteri visszaszámlálás - vidám családi óév búcsúztató az Otthon Segítünk Alapítvánnyal

Egész napos Szilveszteri visszaszámlálás, ahol együtt készülhettek aprók és nagyobbak az új évre! A családi programok ingyenesek, a színpadi előadásokra viszont jegyet kell vásárolni.
Minden előadásra külön kell jegyet váltani!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 28. csütörtök, 18:00

11:00: Segítség, ember! A Holdvilág Kamaraszínház zenés gyerekműsora 

Sztárvendég: Keresőkutyás Szolgálat Alapítvány három keresőkutyával

15:30: Szalóki Ági családi koncertje20. századi és kortárs költők, Erdős Virág, Kaszás Villő, Szabó T. Anna, Weöres Sándor, Tamkó Sirató Károly, József Attila megzenésített versei mellett tradicionális moldvai népdalokkal is várja a családokat Szalóki Ági!

18:00: Dumaszínház Szabó Balázs Mátéval

Dumaszínház művésze, Szabó Balázs Máté családi standup műsora életkezdésről, pánikról és sok egyéb hasznos területéről az életnek! A lélegzetelállítóan szenzációs humorista, fantasztikusan brilliánsan bámulatos komikus, félelmet nem ismerő bátorsággal kísérletező előadó, a férfi ideál megtestesítője, aki rájött, hogy a honlapon közzétett bemutatkozásokat nem ellenőrzik.

10-18 óra Családi programok

A színpadi produkciók mellett egész nap vidám forgatag várja a családok apraját-nagyját!

Amíg a gyerekek végig járják az állomásokat, begyűjtve a sok-sok pecsétet, amit végül szilveszteri ajándékokra válthatnak, a szülők szakemberekkel beszélgethetnek, Önbizalomnöveldébe iratkozhatnak, vagy bekapcsolódhatnak a vidám alkotó folyamatokba.

Hogy mi vár rátok?

✔Csillámtetkó szalon

✔A keresőkutyák titkos élete

✔Különleges gyöngyfűzés és -vasalás

✔NAFathlon pálya

✔Meseösvény kalandjáték

✔Érzékszervi játékok

✔Simogasd a bonsait: mini élmény, óriás hatás!

✔Népi hangszer készítés

✔Közös néptánc és népdal éneklés

✔Babákkal az emberi jogokért

✔Nyújtózkodj! Röpizz velünk egész másképp!

✔Kézműves foglalkozás

✔Kempo bemutató

✔Családi jóga

...és még rengeteg móka!

További információ: www.otthonsegitunk.hu

Alkotók:

Holdvilág Kamaraszínház

Koltai Judit, a színház művészeti vezetője, rendezője – és nem mellesleg – színésze, több mint negyedszázada tanítja is a színészmesterséget. Hajdanán a Harlekin Stúdióban kezdte, s jelenleg a színház berkein belül működő Pogácsa az Arénában Színkör-ben folytatja. Tanítványai szakmai fejlődése a leghitelesebb mérték a számára, s többek között birtokosa a Kaleidoszkóp VersFesztivál Fődíjának és a Magyar Kultúráért Díjnak is, amelyet - nem véletlenül - „a színházművészet területén kifejtett lelkes, akadályt nem ismerő, kitartó tevékenységéért" adományoztak részére.

Szalóki Ági, énekesnő

1994-ben lépett először színpadra, 2004-ben alapította első zenekarát és készítette el első lemezét, a gyerekeknek szóló Téli-nyári labodát. Példaképei és mesterei Sebestyén Márta, Dresch Mihály, Szakcsi Lakatos Béla valamint erdélyi magyar és cigány falusi énekesek. Többszörös Fonogram-díjas, Artisjus előadói díjas, Regionális Prima díjas, Liszt Ferenc-díjas előadóművész.

Szabó Balázs Máté, standup

Dumaszínház művésze, Szabó Balázs Máté a lélegzetelállítóan szenzációs humorista, fantasztikusan brilliánsan bámulatos komikus, félelmet nem ismerő bátorsággal kísérletező előadó, a férfi ideál megtestesítője, aki rájött, hogy a honlapon közzétett bemutatkozásokat nem ellenőrzik.

 

 

 

 

 

Ajánlatunk


Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott lesz: ZsDav, DoggyAndi, Jánosik Gergő, OwnMcKendry, Sajt32, Rolix, IceBlueBird és Aida Vagyok.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

2024. március 16-án a Follow The Flow a Papp László Sportarénában lép fel!

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Radu Jude filmjében egy alulfizetett és túldolgoztatott produkciós asszisztens egy bukaresti napját kísérjük végig, aki casting videókat csinál különböző üzemi…

Távlatok helyett sorsokat, történelem helyett személyes tragédiákat mutat fel ez a fájóan komikus, prózaian zenés történet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!