Program


Teremről teremre

Teremről teremre

Nézzen körbe a Müpában, élje át a virtuális valóság élményét, látogassa meg a Ludwig Múzeumot és ebédeljen kedvezményes áron a P’Art Kávéház és Bisztróban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 28. csütörtök, 13:00

Teremről teremre

A Müpa megújította az épületet bemutató programját. A Teremről teremre elnevezésű séták általában heti két alkalommal indulnak. Kollégáink tényeket és érdekességeket osztanak meg a vendégekkel a Müpa történetéről, építészeti koncepciójáról, a programokról éppúgy, mint a rezidens együttesekről: a Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekarról és a Nemzeti Táncszínházról. A látogatók megismerik a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem adottságait, egyedülálló akusztikájának működését, valamint a Fesztivál Színház egyedi technikai megoldásait is. A túra során vendégeink a Panoráma teraszról különleges nézőpontból csodálhatják meg Budapest látképét.

A megváltott jegyek nemcsak a túrán való részvételre jogosítanak; felmutatásával vendégeink a program kezdete előtt ingyen tekinthetik meg a Ludwig Múzeum állandó kiállítását és utána kedvezményes ebéd menüt fogyaszthatnak a P'Art Kávéház és Bisztróban.

A Teremről teremre programra a csoportok és az egyéni látogatók előzetes regisztráció után a helyszínen válthatják meg jegyüket. A regisztráció csak a visszaigazolással együtt érvényes!

Lemondási szándékát kérjük, 72 órával az esemény előtt jelezze kollégáink felé!

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!