Program


The Budapest Turnarounds
2

The Budapest Turnarounds

Sütő Márton és Szegő Dávid a korábbi "holdra szállás" projekt után egyszerűbb hangzást választva, akusztikus dob-gitár duo formájában térnek vissza az Opus Jazz Club színpadára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 15. péntek, 20:00

The Budapest Turnarounds

Közreműködik:
Sütő Márton - gitár, FX
Szegő Dávid - dob, FX

Sütő Márton gitáros dalszerző a Smárton trió élén vált a magyar jazz színtér ismert előadójává. Az évek folyamán találkozhattunk vele az Egy Kiss Erzsi Zene, Bognár Szilvia, vagy épp jelenleg a Sörbanditák koncertjein. Érzelmes, intellektuális gitárjátéka pszichedelikus és blues-rockos elemekkel vegyül. 2017-ben hívta életre a The Budapest Turnarounds-ot, melyben alkalmi együttműködések mellett Szegő Dávid (Santa Diver, Béla Műhely, Nasip Kismet, Cymbal Rush, Sickratman, Chalga) hiperkreatív dobosban talált állandó alkotótársra. Szegő kifinomult, robbanékony és dekonstruktív játékstílusa teljesen egyedi és behatárolhatatlan. Zenéjüket a kísérletezés, a poliritmia, a kontrasztok és a nagy dinamikájú, hosszú ívek jellemzik, nehezen megfogható, mégis hatásos témákkal és visszatarthatatlanul elszabaduló improvizációkkal. A korábbi "holdra szállás" projekt után egyszerűbb hangzást választva, akusztikus dob-gitár duo formájában térnek vissza az Opus Jazz Club színpadára.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

zenés játék két részben

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!