Program


The Dire Straits Experience
10

The Dire Straits Experience

2023. május 12-én egy felejthetetlen koncert élmény része lehet, aki az ország egyik legnevesebb színházába az Erkelbe látogat el. A Dire Straits Experience egy exkluzív színházi show-val kápráztatja el rajongóit. Az egyetlen hátránya az eseménynek, hogy csak 1700 jegyet tudnak értékesíteni, így igencsak igyekeznünk kell, ha nem akarunk lemaradni erről ez egyedülálló élményről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 12. péntek, 20:00

The Dire Straits Experience
A legenda tovább él…
THE EXCLUSIVE THEATER SHOW in the Erkel with 1700 seats only

Több mint 40 év eltelt azóta, hogy a rádiókban világszerte először hallhattuk a Sultans of Swing kezdő sorait. Ahogy múlt az idő, megismerhettük a fantasztikus gitárost és dalszerzőt Mark Knopflert, és azt, amiből egy zenei univerzum lett: a Dire Straits zenéjét.

2023. május 12-én egy felejthetetlen koncert élmény része lehet, aki az ország egyik legnevesebb színházába az Erkelbe látogat el. A Dire Straits Experience egy exkluzív színházi show-val kápráztatja el rajongóit. Az egyetlen hátránya az eseménynek, hogy csak 1700 jegyet tudnak értékesíteni, így igencsak igyekeznünk kell, ha nem akarunk lemaradni erről ez egyedülálló élményről.

Több mint 35 év telt el azóta, hogy a Dire Straits feloszlott, számos finom kompozíciót és zeneművet hagyva hátra, amelyek a rock virágkorában valaha is születtek. Ha valami, hát az ő hírnevük csak nőtt az idő előrehaladtával. A több mint százhúsz-millió eladott album rekord-eladásai folyamatosan növekszenek, ahogy újabb és újabb fiatal rajongók fedezik fel zenéjüket, és csatlakoznak a zenekar követőihez világszerte.

Ennek a több, mint három évtizedes kihagyásnak a hátterében – és az az iránt jelentkező egyre növekvő igény miatt, hogy újra élőben hallhassuk a rock történetének egyik legdrámaibb zenéjét – a Dire Straits tagjai, Alan Clark, Chris White és Phil Palmer megalakították a The Straits-t egy jótékonysági koncertre a Royal Albert Hall-ban 2011-ben. Mivel a termékeny Knopfler hihetetlenül sikeres szólókarrierbe kezdett, Alan Clark Terence Reis dalszerzőt kérte meg, hogy Knopfler távollétében legyen a zenekar frontembere. Amikor a The Straits feloszlott, három és fél évvel később, addigra a zenekar már több, mint 400 koncertet játszott a világ 35 országában.

Miután meghívást kaptak, hogy adjanak egy koncertsorozatot Új-Zélandon és Ausztráliában, Chris White és Terence Reis ismét elkezdtek együtt dolgozni a The Dire Straits Experience nevű formációban. Csatlakozott hozzájuk egy olyan kiváló zenekar, akik az Egyesült Királyság legkiválóbb zenészeiből álltak. Irigylésre méltó, hogy olyan emberekkel dolgozhattak együtt a rock legendái közül, mint többek között Mark Knopfler, David Gilmour, Eric Clapton, Paul McCartney, Elton John, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner, Van Morrison, Tom Jones és Sheryl Crow.

Chris White, aki a 80-as évek elejétől kezdve dolgozott együtt Mark Knopflerrel filmzenéken, 1985-ben csatlakozott a Dire Straitshez a rekordot döntő Brothers In Arms világturnéra. Ennek része volt fellépésük a Live Aid-en, később pedig Nelson Mandela 70. születésnapi koncertje 1988-ban. Játszott az utolsó Dire Strais albumon, az „On Every Street”-en, és ismét részt vett a két éven át tartó világturnén, aminek keretében felvették az élő „On The Night” albumot és DVD-t.
Terence Reis-ben, azt hiszem, talán megtaláltuk az egyetlen személyt ezen a bolygón, aki képes úgy játszani és énekelni, mint Mark, de megtartja saját integritását és identitását. Azt hiszem, ebben rejlik lényege annak, hogy miért olyan elfogadók a rajongók azzal kapcsolatban, amit csinálunk. Úgy hisznek Terence-ben, mint saját emberükben. Tudják, hogy nem próbál meg Mark lenni. Mark iránt érzett tisztelete miatt Terence képes nagyon őszinte módon előadni ezeket a dalokat, és ez lehetővé teszi, hogy az energiája és a tehetsége átjöjjön. Ez az, ami lehetővé teszi, hogy ezek az előadások élőnek és frissnek tűnjenek. Ezek nem egy letűnt időszak szolgai másolatai. Terence nélkül ez az egész egyszerűen nem működne.”

És így van, ezek a dalok, minden ambíciójukkal, nagyszerűségükkel és fájdalmas szépségükkel ismét élőben felhangzanak… azoknak a rajongóknak, akik életben tartották őket.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!