Program


The Placc Outdoor – Retro Edition: Erős vs. Spigiboy, Ámokfutók, Shabba

The Placc Outdoor – Retro Edition: Erős vs. Spigiboy, Ámokfutók, Shabba

"Valami véget ért", de ezért kár szomorú szamurájnak lenni, mert kezdődhet valami új! Például egy remek buli a The Placc Outdooron. Az időgép készen áll! Repüljünk vissza a múltba egy vérpezsdítő retro bulival a fesztiválszezonban is!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 19. vasárnap, 23:00

Nosztalgiázz velünk hajnalig kétezer négyzetméteren! Éld át a ’90-es évek életérzését az Ámokfutókkal és Erős vs. Spigiboy-jal! Tombolj velünk a legnagyobb slágerekre!

Főszerepben: ÁMOKFUTÓK, ERŐS VS. SPIGIBOY

A lemezjátszók mögött: SHABBA

Korhatár: 16+

Ajánlatunk


Az Orfeum mágusa A Budapesti Operettszínház 100. jubileumi évének díszelőadása − ez a vadonatúj nagyoperett − mágikus időutazásra hívja a becses publikumot.

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.

Ajánló


Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti improvizatív zenei élet egyik meghatározó szereplője és mozgatórugója közel két évtizede. Ezen az…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Szergej Prokofjev HÁBORÚ ÉS BÉKE Kortárs opera Opera tizenhárom jelenetben, két részben, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!