Program


Van kiút! Reményt adó történetek - Vendég: Dietz Gusztáv

Van kiút! Reményt adó történetek - Vendég: Dietz Gusztáv

Beszélgetés Dietz Gusztáv ex-ketrecharcos filmszínésszel a függőség lélektanáról, a krízisből kivezető útról és az átfordulás titkairól. Beszélgetőtársak: Bereczné Győrfi Mónika és Bratinané Lazányi Krisztina, a Napfényes Gyógyközpont szakemberei

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 12. csütörtök, 19:00

"Lehetőséget kaptam egy másik életre, amit ma már boldog férjként és édesapaként élek. A pokolból tértem vissza, de mindenkinek üzenem: itt sokkal jobb!"

Ha Dietz Gusztávra tekintünk, egy sikeres embert látunk magunk előtt: népszerű filmek főszereplője, aki elismert jiu-jitsu és MMA harcos múltjának tanulságait most munkái során bőségesen kamatoztatni tudja. Ráadásul feleségül vett egy szépségkirálynőt, akivel két gyönyörű kislányt nevelnek. Mesébe illő, igaz?

Ám mint oly sokszor, a sikerig vezető út legalább olyan fontos, izgalmas és tanulságos, mint maga a siker! Gusztáv maga sem titkolja, hogy korábban megjárta a poklok poklát: még kamasz volt, amikor szeretett édesapja a kezei között halt meg, utána pedig elindult a lejtőn. Egyre balhésabb társaságokba keveredett és végül drogfüggő lett, elveszítve a barátai és a családja bizalmát is. Utólag kiszámolta: összesen 29 millió forintot költött ezekben az években drogokra!

Hogyan sikerült vajon felállnia innen? Mire volt szüksége ahhoz, hogy valóban élni akarjon és elérje a gyökeres változást? Miért, mi helyett választotta a drogokat, és hogyan sikerült végül gyógyírt találnia élete sebeire? Az Élet mely nagy kérdéseire keresett és kapott választ útja során? Mi erősítette meg annyira, hogy ma már csak emlék a drogos múlt? Mi volt a fordulópont?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ Bereczné Györfi Lizával és Bratinané Lazányi Krisztával, a Napfényes Gyógyközpont szakembereivel.
Gyere el és hallgass meg egy igazán inspiráló, reményt adó történetet arról, hogy a legmélyebb gödörből is van kiút!

Ajánlatunk


Valló Péter és Vajda Katalin virtuózan nosztalgikus komédiája egyszer már meghódította a nyíregyházi közönség szívét, hosszú időn át volt évadok visszatérő sikerdarabja. Ezúttal új felfogásban, Keszég László rendezésében találkozhatnak vele a nézők, új színekkel gazdagítva a jól ismert történetet, a lényeg azonban változatlan: a csupa élet vígjáték, a népszerű muzsika, a felhőtlen szórakozás.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

zenés játék két részben

Ajánló


Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

A legvarázslatosabb karácsonyi történet az ukrán balettegyüttes előadásában Nincs karácsony Diótörő nélkül, Csajkovszkij klasszikusa ugyanis évtizedek óta az ünnepi készülődés…

A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!