Program


Varga Bendegúz Quartet, vendég: Tzumó Árpád

Varga Bendegúz Quartet, vendég: Tzumó Árpád

Varga Bendegúz együttesének debütáló lemeze 2018-ban jelent meg Goldmund címmel, a zenekarvezető és a tagok saját kompozícióival és hangszereléseivel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 4. csütörtök, 20:00

A kritikusok lelkesen üdvözölték többek között a gondos kidolgozást, az egységes érzelmi és hangulati töltést, illetve a változatos és a műfajban járatlanok számára is könnyen megközelíthető zenei világot. A zenekarvezető jazzdobos játszik Karosi Júlia zenekarában, de korábban évekig tagja volt például Gáspár Károly, Rieger Attila és Bacsó Kristóf együtteseinek is. Saját zenekarát 2015-ben alapította, amelyben jelenlegi zenésztársa a többször is az év szaxofonosának választott Ávéd János, Fenyvesi Márton Junior Prima díjas jazzgitáros, valamint Bögöthy Ádám, a jazzszcéna egyik legfoglalkoztatottabb bőgőse. Az este sztárvendége a virtuóz zongorista Tzumo Árpád lesz, aki az amerikai Monk Institute hallgatójaként végzett, azóta pedig bejárta a világot számos hazai és külföldi produkció közreműködőjeként. A koncerten a formáció a készülőben lévő új lemezéről játszik számokat, amelyek közül három dalhoz előző nyáron live session videósorozatot is készítettek.

Közreműködik:

Varga Bendegúz - dob
Ávéd János - szaxofon
Fenyvesi Márton - gitár
Bögöthy Ádám - nagybőgő
Vendég: Tzumo Árpád - zongora

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!