Program


Vegyétek és egyétek - Fülöp Viktor önálló estje, ministrál: Lakatos László - FŐPRÓBA

Vegyétek és egyétek - Fülöp Viktor önálló estje, ministrál: Lakatos László - FŐPRÓBA

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 21. szombat, 21:00

 

A mai világunk egyre inkább az értékesítésről, a marketingről szól, a hogyan adjuk el magunkat, a termékeinket és a szolgáltásainkat. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy minket biztosan nem tudnak befolyásolni reklámmal, akciós felhívásokkal, kreatív csibészségekkel, pedig sajnos ezen elmélettel máris csapdába sodorjuk magunkat. Végülis a papok is salesesek, csak ők gondolatokat árulnak a lelkünknek. Hogyan mutatja a főnök, hogy ő a pótolhatatlan és tökéletes vezető, és miért beszélünk másképpen az ő jelenlétében. Lehet jobban működne az élet, ha inkább megosztanánk egymással amink van, majd azt adnánk el amit kaptunk, és visszavásárolnánk amit adtunk. A versenyszféra a sok árrésért küzd, talán csak azt kéne gyártaniuk ársapkába csomagolva.

Szeretettel várjuk a humor templomába, vagyis Vegyétek és egyétek, mert ez az én estem.

Ministrál: Lakatos László


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:


Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!