Program


Weöres-versjáték

Weöres-versjáték

Idén is megrendezzük a Weöres-versjátékot, ezúttal Weöres Sándor és kortárs költők verseinek feldolgozását állíthatják színpadra az általános iskolai csoportok.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 22. hétfő, 17:00

A költészet napjához kapcsolódva színházunk második alkalommal rendezi meg a Weöres-versjátékot és hívja játékra az általános iskolai diákokat!   2023-ban nagy sikert aratott a rendezvény, magas színvonalon mutatták be produkcióikat a jelentkező szombathelyi diákcsoportok.

 

Idén Weöres Sándor versei mellett kortárs magyar költők műveinek felhasználásával készülnek a produkciók. Műfaji megkötés nincs, tetszés szerint fel lehet dolgozni a kiválasztott anyagot – prózában, dalban, táncban, zenével….. ahogyan csak szeretnék! Az iskolai csoportok szakmai segítséget kapnak a színháztól a felkészülésben.

A bemutató napján, 2024. április 22-én 17.00 órától átengedjük a világot jelentő deszkát az ifjúságnak, akik egy teltházas rendezvényen mutathatják meg magukat a közönségnek.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!