Program


ZÓRA koncert

ZÓRA koncert

ZÓRA hosszú idő óta az egyik legjobb dolog, ami a magyar zeneiparral történik – írták róla. Mély tónusú hangjával, szenvedélyes előadásával és frissítő természetességével először a Magyar Zene Háza teltházas előadótermében találkozhatott a hazai közönség idén tavasszal. 2022-ben ZÓRA kapta az év felfedezettjének járó Fonogram díjat, és jelölést kapott az év női előadója Petőfi díjra is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 13. csütörtök, 19:00

A salgótarjáni kötődésű Urbányi ZÓRA október 13-án, csütörtökön 19 órakor aJózsef Attila Művelődési Központ Színháztermébenad egyedülálló önálló koncertet, ahol meghívott vendége a trombita virtuóz, Barabás Lőrinc lesz! A már ismert magyar és angol nyelvű saját dalok mellett a hamarosan megjelenő új szerzeményekből és egy közös impro varázslatból is ízelítőt kap, aki ellátogat az eseményre!HELYFOGLALÁS ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK!

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!