Program


BBQ kurzus kezdőtől a profi szintig
10

BBQ kurzus kezdőtől a profi szintig

Gyere el képzésünkre és tanuld meg a barbecue-készítés mesterségét az alapoktól, a professzionális szintig, melyben Nagy Iván és Tamási Péter lesznek a segítségedre!

Current events





A kurzus két fő részből áll, melyek egymással párhuzamosan zajlanak. Elkészítünk egy komplett KCBS verseny bbq produkciót (csirke, sertésoldalas, Boston butt, marhaszegy),

és ezzel párhuzamosan a Ti segítségetekkel  füstre kerül egy hobby (lakossági) bbq menüsor hazai beszerzésű húsokból, hogy az otthoni sütéseitek is tökéletesen sikerüljenek.


Ezáltal látszik a kontraszt, a két megvalósítás között és lehetőség nyílik a professzionális eszközök, fűszerek, és technikák kipróbálására, elsajátítására, 

valamint az egyik legfontosabb elemre, az ízprofil megismerésére.

 

Témakörök: bevezetés a bbq világába, előkészítés, eszközök, Hot&Fast vs. Low&Slow, húsválasztás, trimmelés, injektálás, tűz managment, csomagolás, készültség ellenőrzése, versenydobozok felépítése, kóstolás, melegen tartás, köretek, és minden felmerülő kérdés megválaszolása

 

 


Általános információk

 

- további részletek a www.suncitybbq.hu oldalon

- a kurzust részben fedett helyen tartjuk, így nem kell aggódnod a rossz időjárás miatt, de kérjük, hozz magaddal az évszaknak megfelelő öltözetet, 

mivel ebben az időszakban még hűvös lehet

- a kurzus egész napos, reggel 7-től délután 19 óráig tart

- aktuális hírek, Covid-19 információk  a www.facebook.com/suncitybbq oldalon

 


 

Suggestions


Hogyan lett Erzsébet a magyarok kedvenc királynéja? Miként zajlottak budai tartózkodásai és mi őrzi ma is Sisi emlékét az egykori…

This exclusive walk takes you inside the former industrial city of Várpalota, built under the first 5-year plan, once bustling…

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.