Program


Cseh Tamás - Százféle változatban

Cseh Tamás - Százféle változatban

2009-ben búcsúztunk el Magyarország XX. századi krónikásától, Cseh Tamástól, aki generációk számára nyújtott meghatározó élményt.
A Kecskeméti Tavaszi Fesztivál keretében fantasztikus estet kínálunk a Hírös Agóra Kulturális Központban április 4-én, csütörtökön 19 órától.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 4. csütörtök, 19:00

A Bereményi Géza dalszövegei által teremtett világ, ami a 70-es, 80-as évek Budapestjének, és a magyar városlakók életének sajátos nézőpontból szemlélt, érzékletesen bemutatott világa, Cseh Tamás és Másik János dalain keresztül lett a magyar könnyűzenei kultúra méltán népszerű része.

A Bonus Track Band és neves hazai színész barátaik ezekből a dalokból válogattak koncert műsort, ami a „Százféle változatban" címet kapta. Ez a cím -mely a műsorban elhangzó egyik dal sora is egyben- utalás. Utalás a dalok megszólaltatásának sokszínűségére, és utalás az énekesekre is, akiket főleg a színházi életből, tévésorozatokból, valamint a filmvászonról ismerhet a hazai közönség.

Az est fellépő énekesei:
Fekete Linda, Jordán Adél, Keresztes Tamás, Ónodi Eszter,
Simon Kornél, Thuróczy Szabolcs, Törőcsik Franciska és Trokán Anna.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!