Program


Komolyzenei Piknik Nagyrédén

Komolyzenei Piknik Nagyrédén

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 17. szombat, 18:00

Szeretettel vár minden kedves érdeklődő komolyzene rajongót a Scharioth Birtok ebben az évben is megrendezendő koncertjére. Vendégünk a Sturcz Quartett. Ez a tehetséges zenekar 2021 óta minden évben elvarázsol minket hangulatos koncertjével.

Ajánlatunk


A dráma a szerző egyik novellája nyomán készült, címe Elem. Egy idős házaspár hétköznapjaiba pillantunk bele: mindennapos, sokszor mulatságos zsörtölődéseikbe, fel-felbukkanó emlékképeikbe, a fiatalság fájdalmas elvesztésébe, a fenyegető, rájuk ereszkedő halál közeledésébe, az elmúlás abszurd, felfoghatatlan tényébe…

Lisa Gerrard, a Dead Can Dance zeneszerző-énekese mind zenekarával, mind szólóban, illetve különböző művésztársakkal közösen létrehozott albumaival, filmzenéivel az egyik legkönnyebben felismerhető, egyben az egyik leginkább egyedi énekhangú előadó.

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér, és soha többé nem kellene egyedül lenned?

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!