Program


MOZGÁSTÉR

MOZGÁSTÉR

A jóleső fáradtság, a közösség együtt lélegzése, a diszkrét megmutatkozás öröme, az együttműködés, az instant kialakuló harmonikus viszonyok, a közös építkezés, a másokkal megosztott intimitás, a hitelesség és az elfogadás. Ilyen élményekre számíthat, aki csatlakozik hozzánk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 5. kedd, 19:30

MOZGÁSTÉR
JUHÁSZ KATA TÁRSULATA

Csak egy tánc. Önfeledt tánc. Afféle kézműves dolog: az benne jó, hogy te csinálod, olyan lesz, amilyenre te sem tervezed. És persze közös tánc: a legfontosabb mindig, hogy kivel meg, hogy hogy táncol. Megnézheted élőben, miközben te is mozogsz, mert egy picit tévétorna is, jócskán kiterjesztve. Izgalmas, utaztatós zenével megspékelve. Annyit ígérhetünk, hogy roppant tanulságos: olyan hatékony, mint a pszichodráma, csak ez szó nélkül megy magától.

A jó ég tudja, mi mindent tanulunk közben magunkról, a másikról… Csak ezt nem tudjuk előre, sőt talán közben sem. Na de utána… A jóleső fáradtság, a közösség együtt lélegzése, a diszkrét megmutatkozás öröme, az együttműködés, az instant kialakuló harmonikus viszonyok, a közös építkezés, a másokkal megosztott intimitás, a hitelesség és az elfogadás. Ilyen élményekre számíthat, aki csatlakozik hozzánk. Mindebben a kiváló táncosok alig több mint játékmesterek, a játék terét bármikor átengedik miközben ők is kapcsolódnak.

Alkotók, közreműködők:
Táncművészek: Asbóth Máté, Eyassu-Vincze Barbara, Szemessy Kinga,
Zeneszerző: Zságer Varga Ákos
Táncszínháznevelési szakember: Szemessy Kinga
Coach konzultáns: Lakatos Máté
Jelmez: Csoma Gabi
Trailer: Ofner Gergely
Koncepció: Lóky Tamás
Koreográfus/rendező: Juhász Kata

Ajánlatunk


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Ajánló


Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!