Program


Virrasztás // A Szent Efrém Férfikarral

Virrasztás // A Szent Efrém Férfikarral

Rendhagyó, nagycsütörtöki virrasztó-koncertet ad a Szent Efrém Férfikar az ISON-ban, ahol Krisztus szenvedését különböző aspektusokból megmutató repertoárt elevenítenek meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 28. csütörtök, 22:00

Virrasztás

A Nagyhét keresztény szertartásainak két évezrede központi eleme a virrasztás: az utolsó vacsora után Jézus Krisztus az Olajfák hegyére hívta imádkozni tanítványait, de ők nem tudtak éberek maradni és virrasztani a Mesterükkel. A nagyheti lamentáció liturgiája drámaian mutatja be, ahogy Jézus egyedül készül a halálra, alvó tanítványai körében.

Rendhagyó, nagycsütörtöki virrasztó-koncertet ad a Szent Efrém Férfikar az ISON-ban, ahol Krisztus szenvedését különböző aspektusokból megmutató repertoárt elevenítenek meg. A különleges koncerten bizánci rítusú és nyugati énekek egyaránt felhangzanak.


Március 28-án este 10 órától 70 percen át tart az elcsendesülés, elmélyülés, megmerítkezés a csodás zenékben, majd az est és a virrasztás zárásaként bort és kenyeret osztunk a résztvevőknek.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad Perényi Miklós gordonkaművész közreműködésével.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!